REKLAME PÅ SKÆRM

 

Skærmdata:

Rådhuspladsen
Format: ca 384 x 1472 cm
pixel: 192 x 736

 

Vesterbrogade

Format: ca 384 x 1408 cm

pixel: 192 x 736

 

Som original materiale foretrækkes AVI, men andre movie formater kan eventuelt benyttes. Nyt materiale uploades ugentligt om mandagen.

Døgnet rundt vises der reklame fra husets 2 enorme LEDskærme, som er placeret på toppen af bygningen. Den ene skærm har retning ud over Rådhuspladsen og den anden mod Vesterbrogade og man kan derfor ikke passere Rådhuspladsen, eller området omkring pladsen, uden at bemærke dem.

LEDskærmene benytter nyeste teknologi og kan derfor ses tydeliget i alle døgnets timer, selv i stærkt sollys om dagen.

 

Rådhuspladsen er et af de mest befærdede steder i Danmark og passeres ugentligt af næste 1 million mennesker - et seertal der kunne bringe skærmene blandt top 10 på TV2Reklames oversigt over ugens programmer. Til sammenligning kan det nævnes, at da TV2 søndag d. 1 Januar 1995 sendte filmen ”Olsen-bandens sidste bedrifter” blev den set af 2,657 millioner, hvilket gør den til den mest sete film på dansk TV nogensinde.

 

Der vises i fast rotation på skærmene og spottet vises minimum hvert 6. minut 24/7. Som standard må spottet have en maksimal længde på 15 sekunder, men afvigelser fra dette kan aftales.

 

Tilbage til Rådhuspladsen